Knowledge
Dom > Knowledge > Sadržaj
Što je Rhodiola Rosea ekstrakt?
- May 16, 2018 -


Rhodiola ima legendarnu povijest koja seže tisućama godina. Vikinzi su ovisili o biljci kako bi poboljšali njihovu fizičku snagu i izdržljivost, dok su kineski carevi poslali ekspedicije u Sibir kako bi vratili "zlatni korijen" za medicinske pripravke. Stanovnici središnje Azije smatraju da je čaj pripremljen od Rhodiola rosea najučinkovitiji tretman za prehladu i gripe. Mongolski liječnici su ga propisali za tuberkulozu i rak.


Rhodiola sadrži nekoliko vrsta biljaka u obitelji Crassulacea i općenito se nalazi u planinskim planinskim područjima Sibira. Korijen biljke se koristi medicinski i poznat je i kao "Arktik korijen" ili "Zlatni korijen", a nedavno i kao "Crenulin". Rhodiola se upotrebljava stotinama godina u liječenju simptoma prehlade i prehlada, promicanja dugovječnosti i povećanja otpora tijela na fizičke i mentalne napore.


Rhodiola se obično smatra "adaptogenom" i vjeruje se da oživljava tijelo i um kako bi povećala otpornost na mnoštvo naprezanja. Vjeruje se da su ključni aktivni sastojci u Rhodioli rosavin, rosarin, kolofonij i salidrosid.


Smatra se da je Rhodiola rosea ekstremno sigurna. Nema poznatih kontraindikacija ili interakcija s ostalim lijekovima / biljem, ali kod nekih pojedinaca postoji potencijal za alergijske reakcije.


Rhodiola Rosea Extract.jpg


Ekstrakt Rhodiola Rose


NutraValley Biotech Inc.

Addr .: Rm1607, toranj Grenlandski centar, No.5 Jinye Road, Xi'an, 710065, Kina

E-pošta: info@nutravalley.com

Web stranica: www.nutravalley.com

Tel: 86 (29) 6880 9325 ili 86 (29) 8112 0808

Cell: 86 181 3390 5886