Product
Sjemenki s konopljima od smeća

Sjemenki s konopljima od smeća

Sjemenke od konoplje ili sjemenke konoplje su sjemenke sjemenke konoplje, ili Cannabis sativa L. To je zapravo jedan od najraširenijih i raznolikih industrijskih usjeva na svijetu.

Pošaljite upit
Detalji o proizvodu
Hulled Hemp Seed.jpg

Sjemenke obojenih kostova


Sjemenke od konoplje, ili konoplje, su sjemenke sjemenke konoplje, ili Cannabis sativa L. To je zapravo jedan od najčešće korištenih i raznolikih industrijskih usjeva na svijetu. Njegova vlakna smatraju se najdužom i najvitalijom od svih prirodnih vlakana, a može se uzgajati i bez smrtonosnih herbicida i pesticida. Sjeme sadrži bogatu količinu masne kiseline i samo tragove THC-a (ne više od 0,2 ppm) i koristi se za mnoge komercijalno proizvedene proizvode. Sigurno je i vrlo zdravo jesti.Prednosti sjemenki kuglastih trupova

1. Bogata GLA-om

Gamma-linolenska kiselina   (G LA) je neophodan građevni blok za neke prostaglandine - hormonske kemikalije u tijelu koje pomažu glatkim mišićima, kontroliraju upalu i tjelesnu temperaturu te su od vitalnog značaja za druge tjelesne funkcije. Istraživači su pretpostavili da je dopunjavanje GLA neophodno za zdravstveno stanje hormona, što je vjerojatno zašto mnoge žene koje pate od PMS simptoma su pomogle.

2. Artritis i bol u zglobovima

Sjeme kute i ulje sjemenki konoplje mogu biti od pomoći u ublažavanju simptoma reumatoidnog artritisa koji su pokazali istraživanja.

3. Mršavljenje

Konoplja je prirodno sredstvo za suzbijanje apetita i može vam pomoći da se osjećate puni duže i smanjite želju za šećerom.

4. probavni zdravlje

Visoko u netopivim i topljivim vlaknima, sjemenke konoplje daju više od količine hrđe kako bi vaš gastrointestinalni sustav bio redovan. Osim toga, ova zdrava smjesa krmne smjese hrani probiotike u vašem crijevu i pomaže osigurati robustan imunološki sustav.

5. Kosa, koža i nokti

Klijente pogodnosti za kožu i kosu idu daleko u poboljšanju suhe, crvene, prljavštine kože. Uglavnom se koristi u vrhunskim kozmetičkim proizvodima, ulje konoplje često se uključuje u balzama usnica, losiona i sapuna. Ulje u sjemenkama konoplje prodire u unutrašnje slojeve kože i potiče rast zdravih stanica - recept za glatku, mekanu kožu.

6. Zdravlje srca

Neki od ključnih sastojaka u izgradnji zdravog srca uključuju vlakna, biljne bjelančevine, zdrave masti i manje šećera. Sjeme kukuruza pomaže u obavljanju svih tih stvari. Istraživanje na životinjama i ljudima snažno sugerira da sjemenke konoplje mogu poboljšati zdravlje kardiovaskularnog sustava i visoki krvni tlak.Specifikacija listova smeđeg konopljnog sjemena


Karakteristike proizvoda Profil proizvoda
Opis Sjemenki s konopljima od smeća Opis Svijetlo zelenkasto-bijelo zrno
Botanički izvor Cannabis sativa L. subsp. sativa identifikacija Pozitivan
Koristi se biljni dio sjeme Miris i okus svojstvo
Non-GMO Da vlaga NMT10.0%
Bez glutena Da Teški metali NMT10 ppm
iradijacija Ne voditi NMT2 ppm
Mikrobiološka Arsen NMT2 ppm
Ukupni broj ploča NMT 10.000 cfu / g kadmium NMT2 ppm
Kvasac i plijesni NMT 1000 cfu / g Merkur NMT1 ppm
E coli Negativan Ostaci pesticida USP <561>
Salmonela Negativan Ambalaža 25 kg neto / bubanj
S. aureus Negativan skladištenje Držite neotvorenu posudu na hladnom i suhom mjestu.
Rok trajanja 24 mjeseca od datuma proizvodnje

Tijek dijagrama smeća s kostima

Hulled Hemp Seeds

Hulled Hemp Seeds

Hulled Hemp Seeds


Hot Tags: sjemenki konoplje, proizvođači, dobavljači, tvornice, kupuju, organske, vrhunske kvalitete, najbolje kvalitete, za prodaju, vruća prodaja
Srodni proizvodi
Upit